Laddar

Vikings siktar på publikrekordet inför toppmatch

Fritt inträde, veteranmatch och hockeyfest – Nybro Vikings satsar på att nå över 2000 åskådare under lördagens hockeymatch hemma mot Kallinge/Ronneby.

delningar

Det blev förlust för Nybro Vikings i den senaste matchen mot Tyringe på bortaplan. Vikingarna föll på målsnöret efter straffläggning men innehar trots det en tredjeplats i serien.

På lördag kan hemmalaget Nybro Vikings ta revansch mot serieettan Kallinge/Ronneby som kommer till Liljas arena när det vankas hockeyfest.

Det är nämligen så att Nybro Vikings tillsammans med sina samarbetspartners och privatpersoner bjuder allmänheten på fritt inträde under matchen.

– Det är en match vi har sett fram emot länge där två topplag kommer göra upp på isen. Den här matchen är viktig både sportsligt och ekonomiskt för oss, säger klubbchefen Rasmus Aro.

Inför matchen kommer två veteranlag i form av Nybro Vikings veteraner mot Kallinge/Ronnebys dito att göra upp på isen. Med namn som Jonny ”Loket” Ågren, Tomas Venturi och Benny Carlzon hoppas nu föreningen på att man slår det gamla publikrekordet efter ombyggnaden.

– Vi vill och hoppas på att kunna passera vårt publikrekord som vi har efter ombyggnationen. 1 976 personer ligger rekordet på i dag och vi hoppas kunna nå 2 000 personer i alla fall, säger Aro och fortsätter.

– Vi kommer ha massvis med aktiviteter igång under dagen. Vi börjar med en veteranmatch som drar igång 11.30.

 

Toppmatchen i hockeyettan mellan serietrean Nybro Vikings och serieettan Kallinge/Ronneby startar redan klockan 14.00.

– Jag kan lova att det blir en hockeyfest i Liljas Arena under lördagen och det kan vi tacka våra samarbetspartners och alla som gör det möjligt att vi kan bjuda på entrén en sådan här match, avslutar Aro.

 

Relaterade artiklar