Vikings sätter ribban inför den nya säsongen

Ordförande Krister Engdahl och klubbchef Rasmus Aro. - Foto: Faton Pasho

Efter det tidiga avslutet riktar nu Nybro Vikings styrelse inför nästkommande säsong: "Vi höjer ribban".

delningar

Nybro Vikings säsong fick ett tidigt slut när laget missade att ta sig till playoff efter att ha slutat trea i Vårettan södra.

Klubben har analyserat säsongen som har varit och riktar nu fokus på nästkommande säsong.

"Vi måste nu blicka framåt och arbetet med ledarstaben och lagbygget är igång sedan en tid tillbaka. Vi har en tränarrekrytering som leds av Peter Aro och Björn Jansson som tidigare har arbetat med dessa frågor i föreningen. Arbetet går framåt och en lista med intressanta namn har bantats ned till färre kandidater som föreningen för samtal med", skriver föreningen i ett meddelande på sin hemsida och fortsätter.

"Gällande befintlig spelartrupp är individuella samtal genomförda. Det sportsliga arbetet kring lagbygget leds av Klubbchef Rasmus Aro, Henric Gustavsson, Magnus Sandberg, Jarno Honkonen och Johan Fredriksson. Vårt mål är att kontraktera en huvudtränare så snart som möjligt som kommer att vara delaktig i kontraktsförnyelse av befintlig trupp samt rekrytering av nya spelare."

Vikings har på sin hemsida meddelat att föreningen vill nu ta nästa steg på det sportsliga planet och höjer därför ribban inför nästkommande säsong.

"Vi höjer ribban och riktar vår målsättning enligt att Nybro Vikings IF ska vara ett lag som tar sig till Allettan, spelar Playoff och är med i kampen om en plats i Kvalserien till Hockeyallsvenskan", skriver föreningen och avslutar.

"Till sist, glöm aldrig bort vad Nybro Vikings IF bygger på och har gjort att föreningen inom ett par år är 75 år gammal. Tålamod, gemenskap och hjärta – vi måste ta ansvar för hela föreningen – ungdomar, juniorer, A-lag, medlemmar, sponsorer, funktionärer, supportrar, publik och personal. Långsiktighet är vägen mot framgång."

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar