Laddar

Vikings redo inför seriepremiären mot Dalen

Vikings åker till Norrahammar i Jönköping för att ta sig ann HC Dalen i premiären.

delningar

Månader med försäsongsträning är till ända för Nybro Vikings. På söndag kliver man ut Skandia Mäklarna Center i Norrahammar för att ta sig ann HC Dalen i premiären.

– Det är äntligen dags för seriepremiär och matcher där det spelas om poäng. Vi känner oss bra förberedda för den första etappen av säsongen, säger tränaren Andreas Holfelt till Nybro Vikings hemsida.

Sex försäsongsmatcher har spelats där Nybro Vikings har blandat och gett. Laget har lyckats slå favorittippade Kristianstads IK, två gånger på två försök och vunnit mot länskonkurrenten Vimmerby på straffar. Sedan har Vikings gått på plumpen mot Tingsryd ochTyringe innan Vimmerby fick revansch för förlustmatchen.

I första matchen för säsongen väntar HC Dalen – en motståndare Nybro trivs med. På två matcher förra säsongen slutade båda bataljerna i Nybros favör – där Jesper Bärgård ordnade segern i Liljas Arena efter en målfattig match som slutade 2-1.

– Det kommer att bli en intressant match mot en svår motståndare i HC Dalen, som precis som oss, siktar på att spela i Allettan efter jul. Jag förväntar mig en intensiv match där jag vill att vi spelar med tålamod och håller känslorna på en bra nivå. Vi vill få en bra start på serien och siktar på tre poäng, säger Andreas Holfelt till föreningens hemsida.

Till söndagens match saknas Fabian Axelsson, Fredrik Falk och Markus Palmberg som missar matchen på grund av skador.

Hälsning från spelarna inför seriepremiären. 

En hälsning från laget. Imon taggar vi premiär mot Dalen borta! Tillsammans ska det bli en fantastisk säsong! #nybrovikings #nvif pic.twitter.com/ekR65fBNSY
— Allt om Vikings (@AlltOmVikings) September 16, 2017

Relaterade artiklar