Vikings förlänger med trio: "Känner en stor revanschlust"

Backtrio har gjort klart för spel i Nybro nästkommande säsong.

delningar

Arbetet med att få en stark trupp till nästkommande säsong har inletts i Nybro Vikings. Under tisdagen meddelade klubbchef Rasmus Aro att tränarfrågan var inne i slutfasen.

Under onsdagen gick klubben ut på sin hemsida och deklarerade att föreningen gjort klart med tre kontraktsförlängningar. Backarna Hugo Arvidsson, Rasmus Johansson och Erik Lindström har signat ett nytt kontrakt med Vikingarna.

"Jag trivs väldigt bra i Nybro och i föreningen. Jag känner en frustration över säsongen som gick och har en revanschlusta som gör att jag känner ett stort sug att vara med på den satsningen föreningen gör för att ta nästa steg. Jag tycker föreningen har bra förutsättningar och att man har stegrat målsättningen på ett klokt sätt senaste säsongerna", säger Erik till klubbens hemsida.

Lindströms kontrakt sträcker sig i två år, så även Rasmus Johanssons.

"Det känns bra att förlänga med Nybro. Jag känner såklart en stor revanschlusta efter den senaste säsongen men ser mycket fram emot två nya säsonger i Nybrotröjan och har bara positiva tankar inför framtiden", säger Rasmus till klubbens hemsida.

För Hugo Arvidsson, som gjorde sin debut under säsongen blir det ett ettårsavtal.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar