Laddar

Verksamheten växte ur hemmet – nu öppnar hon butik

Nybrobon flyttar in i frisörsalong: "Kände att det var dags för nästa steg".

delningar

Hon tog det stora steget redan 2011 när hon startade sin egna verksamhet. Sedan dess har det bara gått framåt för Elin Hjertqvist och företaget HealingCrystals som från och med den 18 april börjar ett nytt kapitel.

– Jag håller på att göra i ordning min fysiska butik på Fabriksgatan 6, i centrala Nybro, där Studio Haircare ligger, säger hon.

I dag bedriver hon sin verksamhet hemma på Gränö, vilket hon kommer fortsätta att göra. Där utför hon privata sittningar och kurser för att hjälpa personer att hitta sin inre kraft.

– Jag kommer att ha sittningar både hemma på Gränö men även här i den fysiska butiken, säger hon.

Varför blev det en fysisk butik? – Jag växte helt enkelt ur där hemma och det blev för litet tillslut, säger hon och fortsätter.

– Så jag kände att det var dags att ta nästa steg och ville att fler Nybrobor skulle få upp ögonen och chansen att ta del av min verksamhet. Så på den vägen är det.

Efter ett lunchmöte med vännen Emma Jensen, ägare till Studio Haircare i Nybro blev det klart.

– Det var inget planerat. Jag skulle luncha med Emma som är en vän till mig. Då slog det mig att de hade en tom yta i butiken så då frågade jag om jag kunde flytta in där, säger Elin.

  Foto: Faton Pasho

Den 18 april slår du upp portarna och kommer sedan att ha öppet måndagar, tisdagar och lördagar. Vad kommer Nybroborna att bjudas på i din butik? – De kommer att mötas av unika och fantastiska stenar som både är vackra och är bra för själen, säger hon och avslutar.

– Tanken är att ge fler människor glädje och att få dem att må bra i sin vardag. Det är målet med min affärsverksamhet.