Våldtog sovande kvinna på soffa

Våldtäktsmannens DNA fanns på kvinnans trosor.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Det var i mitten på oktober förra året som en 40-årig man, hemmahörande i Nybro kommun ska ha besökt ett par för att lämna över en lånad wape (e-cigarett). Paret bjöd hem 40-åringen för att dricka lite alkohol.

Sambon somnade till och fick hjälp att lägga sig och sova på övervåningen. Den 40-åriga mannen ska av kvinnan fått lov att sova på soffan men när mannen kom tillbaka efter att ha rökt ska kvinnan ha somnat just där.

Den 40-åriga mannen ska ha uppfattat att kvinnan velat sova tillsammans med honom, då han under kvällen ska ha fått en puss av henne på kinden. Mannen har sedan genomfört ett vaginalt samlag med kvinnan. Han har fört in sin penis under tiden kvinnan låg och sov.

Kvinnan vaknade sedan av att det gjorde ont och att hon kände att något trängde in i henne. Hon har i förhör sagt att hon inte vet vad det var som trängde in men eftersom de inte hade någon dildo eller liknande föremål hemma så trodde hon att det var hans penis.

Då ska kvinna har sparkat bakåt, dragit upp byxorna och trosan och sprungit upp till övervåningen där hennes sambo låg och sov.

I rätten har den 40-åriga mannen uppgett att han var upphetsad sedan kyssen han fick av kvinnan så han drog ner byxorna och onanerade. Enligt 40-åringen ska de ha haft kontakt hud mot hud när han dragit ner hennes pyjamasbyxor och trosor. Han menar på att hans penis aldrig nuddade henne.

Kvinnans trosor har sedan händelsen skickats för undersökning och där visade det sig att det fanns synliga spår av mannens DNA på kvinnans trosor.

Nu har den 40-åriga mannen dömts till två års fängelse för våldtäkt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar