Laddar

Upptaktsträff i Hockeyettan – så tippas Nybro Vikings sluta

Svenska spel och Hockeyettan södras tränare fick säga sitt under upptaktsträffen – Nybro Vikings tar sig allettan.

delningar

Den nya säsongen av Hockeyettan står på glänt och på söndag drar den igång på fullast allvar när Nybro premiärspelar mot HC Dalen på bortaplan.

Inför premiären samlades Hockeyettan södras tränare i Jönköping för en upptaktsträff – där Nybro Vikings blev ett hett samtalsämne. Både tränarna och Svenska spel tippade Nybro-laget i toppen av tabellen.

– Vi gjorde en helt okej förra säsong och inför den här säsongen vill vi spela bättre. Sedan börjar alla lag på noll men vårt mål är att vara klara för allettan innan sista omgången. Förra året blev det nervöst borta mot Tyringe när vi säkrade allettan-platsen, sa tränare Andreas Holfelt på upptaktsträffen.

Under upptaktsträffen på Best Western Hotel i Jönköping tippade ett flertal tränaren Kristianstads IK som favorit till att vinna Hockeyettan södra – så även Svenska spel. Nybro Vikings tippades som fyra till nio gånger pengarna efter just Kristianstad, Kallinge/Ronneby och Vimmerby.

– Jag har lärt mig av mina misstag och kommer i år prioritera defensiven. Vi ska vara svåra att göra mål på. Jag ville se en tydlighet i det vi gör och vara kreativa i vårt spel, avslutar Andreas Holfelt.

Nytt för i år är att domarna i förbundsserierna, från Hockeyettan och uppåt kommer att spela med en regnbågsfärgad bricka för att stödja allas lika värde.

 

Så tippas sluttabellen av Hockeyettan södra av Svenska spel:

Kristianstads IK 1,65 gånger pengarna

Kallinge/Ronneby IF 5,75 gånger pengarna

Vimmerby 6,00 gånger pengarna

Nybro Vikings 9,00 gånger pengarna

Tranås 16,00 gånger pengarna

Helsingborg 30,00 gånger pengarna

Dalen 35,00 gånger pengarna

Tyringe 40,00 gånger pengarna

Halmstad 50,00 gånger pengarna

Hanhals 55,00 gånger pengarna

Grästorp 100,00 gånger pengarna

HA74 150,00 gånger pengarna

Relaterade artiklar