Unikt samarbete mellan Nybroföretag

Daniel Egertz vd Doff Data och Josefine Dahlgren Nybro Energi - Foto: Pressbild

Nybro Energi och Doff Data inleder nytt gemensamt arbete.

delningar

Nybro Energis fibergrävning runt om i kommunen pågår för fullt och i takt med det kopplas allt fler kunder upp i fibernätet.

Just nu kopplas de sista kunderna upp i det första landsbygdsområdet som Nybro Energi fått bidrag för att gräva fiber till.

”Vi har nu 264 kunder uppkopplade i området vilket är fler än vi hade räknat med skulle hoppa på när vi började gräva,” säger Josefine Dahlgren som är kundansvarig för fiberutbyggnaden i ett pressmeddelande.

Från och med den 1 oktober i år stängde Telia ner ett antal telestationer i kommunen och många av de kunder som låg i ett av de drabbade områdena har fått lösa en alternativ uppkoppling under tiden.

De som bor i ett område dit Nybro Energi grävt fiber kan nu däremot börja beställa tjänster till sin fiber, där ett av alternativen är Doff Data.

Det enda lokala alternativet av tjänsteleverantör har sedan tidigare kunnat erbjuda en internetuppkoppling samt en telefonlösning till Nybro Energis kunder, men i veckan blev det klart att Doff Data går in med en TV-lösning också.

”Nybro Energi stävar alltid efter att gynna det lokala så vi är väldigt glada att kunna erbjuda en helhetslösning till våra fiberkunder genom Doff Data,” säger Josefine.

”DOFF Datas vision har alltid varit att möta de tekniska behoven som finns lokalt. Vi ser fram emot ett utökat samarbete med Nybro Energi och att kunna erbjuda en bred TV-lösning via Canal Digita” säger Daniel Egertz, VD Doff Data i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar