TV: Fullsatt kyrka när julen sjöngs in: "Årets konsert blev stor succé"

Julens toner lockade en bit över 400 personer. Se videoklippet från måndagskvällens konsert.

delningar

Duon Thomas Pettersson och Hanna Holmgren har tagit Nybro med storm de senaste två åren med allsång på Qvarnaslät och Julen toner i Madesjö Kyrka.

Det musikglada paret anordnade under måndagen sin tredje upplaga av den välbesökta julkonserten Julens toner inför ett nästintill fullsatt Madesjö kyrka.

Tillsammans med en rad artister, däribland Jesper Petersson och Nybro-kören Barbershopaholics ledd av Åsa Cederholm, så sjöng de in julen på de allra bästa sätt.

– Det blev en fantastisk kväll. Vi har inte den exakta publiksiffran men det var knappt en plats över så en bit över 400 gäster definitivt, säger Thomas Pettersson efter konserten och fortsätter.

– Under kvällen bjöds det på klassiker så som jul jul, stilla natt och o helga natt. Ett svängigt disney-medley samt att jag och Hanna sjöng tillsammans duetten ”the prayer” då vi också uppmärksammade vår insamling till Rädda Barnen.

Konserten i Madesjö kyrka avslutades som vanligt med allsång till tonerna av "nu tändas tusen juleljus" där artisterna fick stående ovationer av publiken.

– Detta ledde till extranummer med låten ”Kärlekens tid” där jag och Hanna tillsammans med alla medverkande tog dem sista tonerna innan Nybro-folket lämnade Madesjö kyrka, säger Thomas och avslutar.

– Vi kan väl själv inte annat än att konstatera att årets konsert blev en stor succé. Jag och Hanna är så tacksamma för alla som ville komma och fira in julen tillsammans med oss.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.