Tassarna firade ett i Nybro: "Det har gått över förväntan"

Anna Larsson och Debbie Kuijvenhoven. - Foto: Faton Pasho

Nybros egen klinik för smådjur fyllde ett år: "Vi är jättenöjda så här långt".

delningar

För ett år sedan slog Anna Larsson och Debbie Kuijvenhoven upp dörrarna till Nybros nya smådjursklinik, Små tassar Snickaregatan 1 i Nybro.

Med näst intill 30 års erfarenhet som veterinärer och djurskötare på Kalmar Djursjukhus valde duon att satsa på eget. De fräscha lokalerna på Snickaregatan har det under året iordningställts och kliniken har fått både en röntgen- och en operationssal.

Under november firade djurkliniken ett år i Nybro och duon är mer än nöjda efter det första året.

– Det har gått jättebra, säger Anna Larsson.

– Det har gått över förväntan. Vi är överraskade, säger Debbie Kuijenhoven.

Vad är det som har gjort så att det har gått så bra?

– Jag tror det handlar om att det fanns ett behov här i Nybro tidigare. Nu kan djurägare välja klinik istället för att rikta sig enbart till en och samma, säger Debbie.

– Samtidigt är detta en kombination av våra gamla och nya kunder. Här har vi en liten klinik där djuren och ägarna får träffa samma veterinär och djurskötare varje gång, säger Anna Larsson.

Under det gångna året har det hänt mycket i lokalerna på Snickaregatan 1 i Nybro.

– Vi har investerat en hel del. Vi har fått en röntgen-, vård och operationsavdelning så det har hänt mycket under året, säger Debbie.

Efter ett positivt år för djurkliniken Små Tassar så tar nu ägarduon ny sats inför det andra året med stora förhoppningar.

– Vi får se hur det blir, just nu känns allt positivt och det går åt rätt håll. Absolut kan vi tänka oss att anställa en person, men då ska det vara en person som passar för vår verksamhet, säger Debbie.

– Vi är jättenöjda med det första året och är tacksamma mot våra kunder. Nu fortsätter vi köra så att även det andra året blir lika lyckosamt, avslutar Anna.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar