Sy Gytt när TV-kändis släpper låt

Rikskändisen från Nybro, Lelle Erlingsson: "Det känns gytt".

delningar

Han blev känd under TV3:s program Hemlig Beundrare och har sedan dess gästspelat på diverse forum runt om i landet. För Lelle Erlingsson har livet som rikskändis inneburit nya beundrare när hans varumärke "TJÄNAH" och "SY GYTT" gjort succé på bland annat sociala medier.

– Jag började få förfrågningar från alla möjliga och ställde upp nu i vinterbalen, vilket arrangeras av Lundekonomerna och är en av de största evenemangen i Lund, säger Lelle Erlingsson.

Sedan programmet visades i början av mars förra året har Lelle Erlingsson blivit en viral succé på internet. Fler och fler började höra av sig till Nybrobon som tillslut, med hjälp av sin kompis, satte sig ner för att ta tillvara på efterfrågan.

– Jag fick en fråga av min kompis Alex om att göra en låt och tyckte det var en bra idé. Vi publicerade den första utgåvan redan i mitten av december men fick påbackning av Youtube då den var för lik någon annan låt, säger Lelle och fortsätter.

– Med lite justeringar och ändringar kunde vi två veckor senare lansera låten SY GYTT på både Spotify och Youtube.

Hur har responsen varit på din alldeles egna låt?

– Den har varit väldigt bra. Det känns "gytt" att ha en egen låt och mer som en rolig grej, säger Lelle.

Vad handlar din låt om?

– Den handlar kort och gott om glädje till folket. Det är replikerna från tv-programmet Hemlig beundrade som jag har använt mig av så den är sy gytt att lyssna på, avslutar Erlingsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar