Succékonserten tillbaka när julens toner intar Madesjö kyrka

Biljetterna har släppts till årets julkonsert: "Den här konserten är roligare än allt annat som vi gör i till exempel Stockholm eller i Göteborg."

delningar

Duon Thomas Pettersson och Hanna Holmgren har tagit Nybro med storm de senaste två åren med allsång på Qvarnaslät och Julen toner i Madesjö Kyrka.

Nu har det musikglada paret bestämt sig för att köra en ny upplaga av den välbesökta julkonserten Julens toner i Nybro.

– Vi har fått bra respons av Nybroborna de två senaste åren och kände att det här vill vi fortsätta göra. Vi tycker det är så roligt att få göra det igen och speciellt i Nybro där vi trivs, säger Thomas Pettersson.

– Julen är en viktig högtid och speciell sådan. Det gör att den här konserten är roligare än allt annat som vi gör i till exempel Stockholm eller i Göteborg. Här får vi bestämma helt själva och dela med oss av det till alla underbara Nybrobor, säger Hanna Holmgren.

Den 18 december intar duon tillsammans med en rad andra artister så som Jesper Petersson och Nybro-kören Barbershopaholics ledd av Åsa CederholmMadesjö kyrka för att sjunga in julen.

– Årets julkonsert kommer i stort sett att vara densamma men med en och en annan överraskning, säger Thomas utan att avslöja för mycket.

Under onsdagen släpptes förköpsbiljetterna till Julens Toner på ICA Kvantum i Nybro och efter två raka succéer hoppas duon att det blir lapp på lucka under årets konsert.

– Förra året hade vi cirka 350 personer i Madesjö Kyrka och i år hoppas vi på att det blir minst lika många och lite till, säger Thomas.

Ni har inte tänkt på att anordna Julens toner under två kvällar?

– Det är klart att det finns utrymme att köra en kväll till. Förra året blev det lite trångt men samtidigt behöver vi sälja slut på en konsert innan vi kan planera att ha två men absolut, finns behovet så gör vi det mer än gärna, säger Hanna och avslutar.

– Julen är den bästa att sjunga om så det gör vi så gärna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar