Stort intresse för årets Madeshow

Madeshowen 2019. Foto: Stefan Andersson

Musikprofileleverna laddar upp inför den sista föreställningen för i år.

delningar

Årskurs 8 och 9 på Madesjöskolan har sedan 2001 satt ihop Madeshowen, en show mixad av dans, sång och olika sketcher. I inledningen av maj var det premiär för årets föreställning när musikprofileleverna intog scenen.

För 20:e gången i ordningen bjuder Madeshowen på en skön blandning av allting. Föreställningen, Come Alive, riktar sig till hela familjen.

Intresset för Madeshowen är varje år väldigt hög. Varje år säljer showen slut och publiktrycket för den klassiska föreställningen är stor.

Premiären den 2 maj var slutsåld och hittills har över 400 personer från Nybro och Kalmar tittat på föreställningen. Onsdagen den 15 maj kör eleverna sin sista föreställning för i år.

– På scenen står elever från musikprofilen i årskurs 8 och 9. De bjuder på sång, musik, dans och sketcher, skriver lärare Fredrik Bjärneroth, som har varit med sedan starten 2001.

Showen visas i Madesjöskolans matsal den 15 maj. Intäkterna från Madeshowen går oavkortat tillbaka till eleverna på skolan för att bygga upp och förbättra musiken på Madesjöskolan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.