Stor efterfrågan på simskolan: "Vill förbättra till hösten"

. - Foto: Faton Pasho

Nybro Simhall förbättrar sina simskolor.

delningar

Nybro Simhall har länge varit kända för sina simskolor och platserna brukar snabbt fyllas till max. För att förbättra de populära simskolorna kommer nu Nybro Simhall till hösten att göra en del förändringar.

– Vi kan glädjas över en stor efterfrågan på våra simskolor, därför vill vi till hösten förbättra dem ytterligare, säger Michael Grandstedt, simhallschef.

– Alla simskolor får nya namn som speglar vilket av SLS märke som är målsättningen med gruppen, säger Lisa Rosén, badmästare och simlärare.

Till hösten ändrar verksamheten simskoleperioden från sex till tio veckor och därmed också inför tre terminer. Första terminen startar redan veckan 34.

Simhallen kommer köra babysim och småbarnssim för 1-2 åringar i varmbassängen på Strandvägen på måndag, tisdag och onsdag. På torsdagar blir det småbarnssim för åldern 2-3 år.

De tidigare grupperna lek och plask samt lek och sim blir Droppen och Baddaren och kommer hållas på onsdagar. Simskola steg ett och två slås ihop till Grodan och kommer som tidigare vara två tillfällen i veckan på måndagar och torsdagar. Bojen blir namnet på tidigare steg tre där blir det utökat till två grupper, en på tisdag och en på onsdag.

Nytt till termin två med start veckan 45 blir Sälen som ska möta upp de barn som ännu inte är redo för Bojen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar