SILLY-SEASON: Bröderna ryktas till Kungshalls IF

Två av tre bröder Dodkanlou ryktas till Kungshalls IF. - Foto: Faton Pasho

Kungshalls IF väntas få ett slagkraftigt lag inför nästkommande säsong.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det blev en tung debutsäsong för Kungshalls IF i division 6 Emmaboda. Efter en trevande start med vinst i premiären mot Älghults IF med 5-2 följde sedan åtta raka förluster för nykomlingarna innan säsongens sista seger togs mot just Älghult på hemmaplan i juli.

Laget slutade sist med sex inspelade poäng på 18 matcher. Till råga på allt så valde anfallaren Saleh Manlaalali, 23 år, att lämna laget inför nästkommande säsong. Målskytten är klar för spel i division 5 tillsammans med Flerohopps GoIF.

Efter alla motgångar ryktas det nu om att föreningen kan vara med på allvar nästkommande säsong i division 6.

Woriya Dodkanlou med ett förflutet i Alsjöholm som huvudtränare väntas ta över Kungshalls IF. I samband med det lämnar även Hoger Dodkanlou det nyblivna division 5-laget Flerohopps GoIF för att ansluta till broderns lag.

Hoger som stod för nio baljor i Flerohopps GoIF den gångna säsongen och var en av anledningarna till att föreningen knep första platsen.

Duon lär locka till sig en hel del spelare i närområdet. En som i princip är klar inför säsongen 2019 är den snabbe och tekniske yttern Fares Aladadi, närmast från Flygsfors/Gadderås IF.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar