Laddar

Rekordår för Nybroföretaget: ”Fantastiskt år”

Fastighetsförmedlingen i Nybro har haft ett lyckat 2017: "Började tidigt under året"

delningar

Bostadsmarknaden har under år 2017 varit ett hett diskussionsämne runt om i Sverige. Med ökade priser på bostäderna, stort intresse och långa köer har fastighetsförmedlingar runt om i landet sysselsatts ordentligt.

Ett utav dem är Hammarströms fastighetsförmedling som minns tillbaka på år 2017 med glädjande ögon.

– Det började tidigt under året, redan i februari och lugnade aldrig ner sig utan fortsatte i samma takt, säger Glenn Hammarström och fortsätter.

– Vi har hunnit med mycket, vilket har varit roligt. Anledningen till det är tack vare vår underbara personal. Med bra personal så lyckas man komma långt.

Hammarströms fastighetsförmedling i Nybro har under år 2017 haft ett rekordår.

– Det har varit ett fantastiskt år där vi har fått sälja fina objekt. Det var hög tryck på marknaden under hela året och det handlade om att förvalta dem affärer man fick förtroende för att handhava, säger Glenn.

 

 

Hur ser du på år 2018 när det kommer till bostadsmarknaden? – Det blir ett spännande 2018 där ingen riktigt vet hur det kommer att se ut. Vi har sett att nyproduktion påverkats lite grann men jag gissar på att det framåt vår/sommar kommer att rulla på som vanligt igen.

Kan ett valår spela stor roll hur personer agerar på bostadsmarknaden? – Valåret kommer nog att påverka men i Nybro är vi inte så känsliga för det. Marknaden här är rätt så stabil, säger han.

Rekordår och många objekt i omlopp. Kan befolkningsökningen ha en del i det här? – Absolut! Befolkningsökningen påverkar överallt och gör det även här i Nybro, vilket är viktigt. Det blir en ruljangs på marknaden som behövs, avslutar Glenn.