Pukeberg går för tredje raka: "Måste komma upp i samma nivå"

Starka Pukeberg gästas av IFK Karlshamn på lördagen.

delningar

Pukebergs BK fick en tung start på division 3-sejouren när laget föll borta mot Lindsdals IF med hela 5-0. Sedan dess har laget rest sig och tagit två raka segrar, först mot Hörviken hemma på Pukevallen med 4-1 och senast borta mot Karlshamn United med 1-0.

– Vi har fått till ett bra försvarsspel de två sista matcherna och inte släppt till mycket målchanser bakåt. Det har gjort att vi har hittat vår grundtrygghet i det och vunnit matcherna, säger huvudtränare Philip Rosqvist.

Ny match väntar för Pukeberg på lördagen när serietvåan IFK Karlshamn kommer på besök. Hemmalaget är fortfarande obesegrade sedan hösten 2017 på Pukevallen och siktar att vara det efter matchen mot Karlshamn.

– Karlshamn är ett stabilt och bra lag som säkert kommer hålla till på den övre halvan. De har en vass forward som vi måste hålla koll på, säger Rosqvist och fortsätter.

– Det kommer säkerligen vara en bra match mot ett bra motstånd med bra tempo, utan tvekan så vi kommer behöva komma upp i minst samma nivå och kanske lite bättre om vi ska slå Karlshamn.

Hur ser truppläget ut inför lördagens batalj?

– Det ser bra ut. Den är oförändrad sedan senast, avslutar Philip.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar