Laddar

Palmberg nära Vikings: ”Detaljer återstår”

En poängproducerande kedja från Vimmerby kan återförenas i Nybro Vikings. Den sista pusselbiten är bara detaljer från att bli klar för Nybro Vikings. "Nybro ligger väldigt nära till hands", säger Markus Palmberg.

delningar

Det är högsäsong för Nybro Vikings silly season. Nu kan 24Nybro berätta att forwarden Markus Palmberg är nära en övergång till Vikings.

– Nybro ligger väldigt nära till hands. Det är bara detaljer som återstår. Nybro är förstavalet i Sverige, säger 25-åringen till 24Nybro.

Vem äger beslutet? – Det gör jag. Det kommer snart ett beslut…

Enligt uppgifter till 24Nybro så har knäckfrågan varit att lösa ett jobb till Palmberg vid sidan av ishockeyn.

Skulle Markus Palmberg  komma till Nybro Vikings så återförenas en kedja från förr. Möjligtvis en slump, eller?

– En slump är det kanske inte. Jag och Niklas (Svensson) sa innan säsongen var slut i Vimmerby att vi ville spela i samma klubb framöver också. Sedan visste vi inte hur det skulle bli med Strid (Nicklas), säger Markus Palmberg.

Trion Nicklas Strid, Niklas Svensson och Markus Palmberg blidade en poängstark kedja i slutet av allettan med Vimmerby.

– Givetvis har det vägt över att Niklas spelar i Nybro, sedan är det en bonus att Strid gick dit också. Jag och Niklas spelar en väldigt bra hockey tillsammans.

Andreas Holfelt (Nybros tränare) har inget val när han sätter ihop kedjorna om du skulle skriva på? – Det hade varit trevligt. Men det är upp till honom att bestämma hur laget ska se ut.

Markus Palmberg är en rutinerad pjäs på division 1-nivå. Forwarden har gjort 192 matcher och över 200 poäng i klubbar som Vimmerby, Nyköping, IFK Ore, Hudiksvall och Åker/Strängnäs. Under den senaste säsongen i Vimmerby blev det 11 mål och 26 assist på 34 matcher.

Nu kan nästa anhalt bli Nybro Vikings.

Relaterade artiklar