Laddar

ÖFK:s kapten kliver fram – ber flygvärdinnan om ursäkt

Östersunds lagkapten kastades ut från planet innan start. "Jag som gjorde fel".

delningar

Tidigare under lördagen skrev 24Kalmar om att en ÖFK-spelare tvingats lämna det plan som skulle ta laget från Bromma till Kalmar inför mötet med KFF.

Senare på kvällen klev ÖFK:s lagkapten Brwa Nouri fram och berättade att det var han som blivit avkastad. Anledningen till varför Nouri fick lämna planet var en dispyt med en flygvärdinna, skriver klubbens nyhetssajt osdsport.

– Flygvärdinnan gick förbi och frågade om jag hade flygplansläge eftersom jag höll på med telefonen. Hon sa att hon ville se telefonen så verkligen flygplansläget var på. Jag sa att jag redan ärligt berättat att flygplansläget var på. Då gick hon, säger Nouri till sajten.

Efter en stund kom värdinnan tillbaka i sällskap med piloten. De förklarade att Nouri måste lämna planet.

– Det kändes orimligt. Men jag hade ju givetvis gjort fel. Jag skulle ha visat flygplansläget om jag hade förstått konsekvenserna, säger Nouri, som ber om ursäkt för det inträffade:

 

– Oerhört tråkigt att det skulle bli så här. Hur jag än uppfattade situationen så gjorde jag ju fel. Jag vill som sagt be flygvärdinnan om ursäkt och även medpassagerarna, flygbolaget och min klubb.

I stället för att flyga tog Nouri och personer från klubben en bil ner till Kalmar.

 

Relaterade artiklar