Nytt långtidskontrakt skrivet för Bowlinghallen: "Det känns jättebra"

Efter många turer är nu kontraktet i hamn för bowlinghallen i Nybro.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Det har varit ovisst ett bra tag om bowlinghallen blir kvar i simhallsanläggningen, om den ska flytta till Lönnen eller om Nybro kommun ska stå utan. Men efter många turer står det nu klart att Nybro Bowlingcenter blir kvar vid simhallen i Nybro – i minst sex år till.

– Det känns jättebra och jätteroligt. Nu finns det utrymme för oss att investera, säger Kim Lingvall från Nybro Bowlingscenter.

För drygt ett år sedan valde Nybro kommun, under julveckan att säga upp avtalet med Nybro Bowlingscenter. Men parterna kom överens efter årsskiftet och då sträckte sig kontraktet till juni 2019.

– Vi fick ju ett kontrakt på ett år men jag tyckte det var för lite. Vi kunde varken investera eller planera för en längre period. Så när jag hörde mig av till kommunen med våra visioner så förstod de att vi menade allvar den här gången, säger han och fortsätter.

– Därför valde man att förlänga kontraktet i sex år.

Vad innebär det här för er?

– Självklart handlar det om lite andrum till en början. Nu vet vi att vi ska vara här i minst sex år till, säger han och avslutar.

– Dessutom kan vi inleda investeringarna vi vill göra som till exempel en servering med lite mat. Vi får först se om det är möjligt men det är planen i alla fall.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar