Laddar

Nyöppnad Bed and breakfast invigdes i Alsjöholm

Selma Nyman öppnade upp portarna för sitt nyöppnade B&B och bar under fredagskvällen och det bjöds på pub och livemusik. "Responsen har varit otrolig", säger hon.

delningar

I den gamla skolan i Alsjöholm har det nu blivit Bed and breakfast och bar istället, det tack vare Selma Nyman som äger verksamheten. Lokalerna har genomgått en omfattande renovering med fokus på köket och den nyöppnade baren.

– Baren kommer ha öppet varje fredag och lördag är tanken, responsen har varit otroligt stor och positiv. Det förväntas komma mellan 40 till 50 personer under kvällen, berättar Selma Nyman.

Förutom huvudbyggnaden finns det fyra stycken stugor som är till som uthyrning. Tre av stugorna är på 25 kvadratmeter medan den fjärde är något mindre. Det finns även yta för ståplatser till husvagn och husbil.

– Vi ska vara flexibla och erbjuda det som efterfrågas. Det här är ett B&B för alla där vi även kan erbjuda campingplats, förklarar Nyman.

Och att nyöppning är välkommen bland byns befolkning är det inga tvivel om.

– Det är jättekul att det händer något, lite extra här ikväll med livemusik dessutom. En samlingsplats är något som verkligen behövs och det är ju aldrig fel med en pub. säger Leif Eriksson, en av gästerna under kvällen.

Nästa evenemang är redan inbokat, den 18 mars kommer Martin Berglund och Stödorkestern på besök.

Relaterade artiklar