Laddar

Nybrosonen redo att sätta avtryck: ”Visa att jag ska spela”

21-åringen har tagit en större roll i laget: "Det går att komma med mycket mer men det är helt klart ett steg i rätt riktning".

delningar

Nybro Vikings stod för en krigarinsats i förra matchen när serieettan Kallinge/Ronneby slogs med 3-1 inför 1 944 åskådare i Liljas Arena. Inför onsdagens bortamatch mot Hanhals vill laget fortsätta på den inslagna vägen.

– Man har gått och längtat lite till den här matchen efter vinsten mot Kallinge. Tankarna är att vi vill fortsätta på spåret från förra matchen och inte slappna av, säger forwarden Fabian Axelsson. 

Den 21-årige Nybrosonen har under senare delen av säsongen tagit allt mer plats i Andreas Holfelt och Jerker Jonsson lag.

– Det har gått lite upp och ner för mig. På sista tiden har jag steppat upp och visat att jag ska spela, säger Axelsson och fortsätter.

– Jag har framförallt mer fart under skridskorna nu och går in i duellerna. Jag försöker göra jobbet för mina medspelare vilket är den stora skillnaden.

Du har tagit en större roll i laget än tidigare? – Jag känner att det har ökat mer och mer men det finns mycket mer att komma med. Det går att komma med mycket mer men det är helt klart ett steg i rätt riktning, säger han.

Efter bortaförlusten mot Tyringe har laget, enligt Axelsson vaknat till.

– Det krävs att vi gör ett minst lika hårt jobb som hemma mot Kallinge om vi ska rå på Hanhals. De kommer att gå ut i ett hårt tempo och det gäller att vara med från början. Det går inte att slappna av för annars lär vi inte hänga med, avslutar han.

 

 

Relaterade artiklar