Nybroföretaget slår ihop dotterbolag

Markus Kinnander. - Foto: Pressbild

Börjes Logistik bolagiserar och slår ihop verksamheter.

delningar

Nybroföretaget Börjes Logistik bolagiserar affärsområdet tredjepartslogistik (3PL) genom en sammanslagning med Logit Europe AB:s verksamhet.

Det var i mitten av maj som Nybroföretaget förvärvade företaget Logit Europe AB som grundades i Varberg.

Namnet på det gemensamma bolaget blir Emotion Logistics AB som är ett helägt dotterbolag till Börjes Logistik & Spedition AB.

– Båda företagen är välskötta och familjära logistikföretag som är kända för att leverera sina tjänster med hög precision och hög kvalité. Med sammanslagningen stärker vi vårt totala erbjudande där vår absoluta ambition framåt är att fortsätta erbjuda marknaden den bästa logistiken gällande kvalité, service och köpupplevelse, säger Markus Kinnander VD Emotion Logistics AB.

Sammantaget kommer Emotion Logistics att sysselsätta 65-talet medarbetare. Verksamheten bedrivs från fem logistikanläggningar i Sverige med en total yta på 35 000 kvm.

– Arbetet med att formera den nya organisationen pågår. Fokus framåt ligger på att utveckla våra befintliga kunders verksamheter och samtidigt möta den ökande efterfrågan på bland annat e- handelslogistik. Vi känner en enorm stolthet för vad vi tillsammans har åstadkommit och är samtidigt otroligt motiverade för att nå nya höjder, avslutar han.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar