Laddar

Nybroföretag öppnar showroom utomlands

Kährs Group fortsätter förstärka sitt närverk för kommersiella projekt. Nu har Nybroföretaget öppnat showroom i Madrid.

delningar

Golvföretaget Kährs Group sluter avtal efter avtal och är på frammarsch på flera fronter. Nu går företaget ut med att man har stärkt sitt globala nätverk för kommersiella projekt genom att öppna ett nytt showroom för arkitekter och inredare i Madrid. 

– Det kommersiella projektsegmentet kommer att vara en av nycklarna till Kährs fortsatta framgångar. Vårt globala nätverk med showrooms och leveransnav ger en infrastruktur som passar moderna kommersiella projektprocesser, där design och utveckling kan ske i helt olika delar av världen, säger Christer Persson, vd och koncernchef för Kährs Group.

Utställningslokalen i Madrid invigdes i slutet på april och tanken är att arkitekter och inredare som arbetar med både lokala och internationella projekt ska vistas där.

– Utställningen i Madrid är ett viktigt steg i att ytterligare stärka Kährs ledande position inom spansk inredning. Kährs har fokuserat på att utvidga sitt spanska detaljhandelsnät under de senaste fem åren, och finns nu representerat i över 250 kvalitetsbutiker, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Idén med utställningsrummet i Madrid är att få arkitekter och inredare att välja Kährs i framtiden.

– Vår långsiktiga ambition är att etablera Kährs som det naturliga förstavalet för arkitekter och inredare. Att erbjuda lokala mötesplatser inriktade på behoven från dessa grupper är ett viktigt led i detta, säger Andreas Berge, regionchef för Kährs Group.