Laddar

Nybroföretag ingår nytt samarbete

"Otroligt vacker och ligger rätt i tiden".

delningar

Det är Nybroföretaget Fredahl Rydéns som nu ingår ett samarbete med Millenium Design AB. Susanne Appel på Millenium Design har enligt pressutskicket gjort sig känd genom Tellus, som är en urna som beskrivs som unik, personlig och universell.

– Jag får många gånger höra att den är otroligt vacker och att den ligger helt rätt i tiden. Urnan har en förmåga att hjälpa de anhöriga till ett personligt och ljust avsked där minnessymbolen på magnet (fjärilen) ger ett extra stöd både före, under och efter begravningen, säger Susanne Appel vid Millennium Design i ett pressmeddelande.

På Tellusurnan finns det sidenband med personlighet som omfamnar urnan. Där kan anhöriga också välja olika färger, typsnitt och text. På urnan sitter dessutom en fjäril med en magnet som anhöriga kan ta med sig med som ett minne. Fredahl Rydéns ser positivt på det nya samarbetet som innebär att urnan kommer att finnas i deras sortiment om bara några dagar.

– Vår vision är ett samhälle där begravningar är självklara högtider för att hedra minnen. Varje gång vi ingår ett samarbete så ställer vi oss frågan om samarbetet hjälper oss mot den visionen. I det här fallet var det självklart. Tellus hjälper oss att hedra minnen samtidigt som Susanne är en god representant för produkten och redan har ett gott rykte i branschen, säger Marcus Larsson, Marknadschef på Fredahl Rydéns i ett pressmeddelande.

Relaterade artiklar