Nybro piskat att vinna mot Troja: "Det gäller att inte bjuda på så mycket"

Laget åker till Ljungby med ett sista halmstrå till chans för allettan.

delningar

Nybro Vikings tog det sista lilla halmstrået mot allettan när laget hemmaslog serieettan Vimmerby i söndags. Nu väntar ytterligare en tuff match, i grundseriens sista omgång när Troja/Ljungby väntar på bortaplan.

– Vi måste åka dit och ta tre pinnar för att ens ha chansen, säger backen Rasmus Johansson.

För att Vikings ska ta sig till allettan efter grundseriens sista omgång måste laget vinna matchen mot Troja/Ljungby samtidigt som Hanhals måste tappa poäng i bortamötet mot Tyringe.

– Det känns inte alls bra men nu lever vi i den världen och större mirakel har skett tidigare. Förlorar vi mot Troja/Ljungby är det kört. Vi måste vinna och förlita oss på oss själva, säger Rasmus.

Vad krävs det för insats för att slå ett starkt Troja/Ljungby?

– Jag tror att det krävs som senast mot Vimmerby. Vi gjorde vår bästa match på säsongen mot just Vimmerby. Det krävs samma spel för att slå Troja som är otroligt skickliga, säger Johansson och avslutar.

– Visst finns det en del spelare som är kvar sedan jag spelade där sist men de har bytt tränare och spelsystem. De spelade ganska bra när de var här senast, ett väldigt moget spel. Det gäller att inte bjuda på så mycket och samtidigt ta chansen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar