Laddar

Ny klädkedja visar intresse för gamla Willys-lokalerna

KappAhls intresse för Willys tidigare lokaler har svalnat. Men nu kan det hela ta en ny vändning. En ny klädkedja har fått upp ögonen för lokalerna och de har varit på plats i Nybro.

delningar

KappAhl var länge huvudintressenter för att flytta in i Willys gamla lokaler vid torget. Men fastigheten Lönnen står fortfarande tom. Arbetet med att hitta en aktör har pågått under en lång tid och när KappAhls intresse svalnade tvingades Incitas vd Jan Eklund titta på en ny lösning – nu kan den vara nära.

– Jag har en ny aktör som är på banan. Jag har träffat dessa på plats i Nybro, säger han.

Även denna gång ska det vara en rikstäckande klädkedja som riktat ögonen mot Nybro. Något som Eklund bekräftar.

– Det stämmer. Men vi har inte kommit i mål ännu. Det är en kedja med ungefär samma koncept och vi ska fortsätta förhandlingarna inom kort.

Hur är känslan här? – Det känns positivt. Men jag aktar mig för att ta ut något i förskott. Jag har gjort det tidigare och så har det gått åt pipsvängen och man blir besviken.

Flyttar denna aktör in i fastigheten blir det samma lösning på lokalerna som när KappAhl var aktuella. Flera andra mindre butiker tar också plats och utgör på så vis ett litet köpcenter.

– Jag har fortsatt kontakt med dessa lite mindre butiker och där kvarstår intresset. Men de vill inte flytta in själva, säger Jan Eklund.