Laddar

Mysteriet: Vem är mannen på fotografiet?

När Henrik Svensson avslutade sitt pass som busschaufför hittade han ett fotografi som låg precis under biljettmaskinen. "Det känns som att det kan vara av värde för någon."

delningar

Henrik Svensson är busschaufför och brukar köra 131:ans buss mellan Kalmar och Nybro. I lördags när han precis avslutat sitt skift hittade han ett fotografi på golvet precis under biljettmaskinen.

– Det låg precis under biljettmaskinen så det kan ha trillat ur en plånbok när någon betalat. Det känns som att fotografiet kan vara av värde för någon, säger Henrik

Nu vill Henrik ha hjälp med att hitta ägaren till kortet som är taget år 1974. Fotografiet föreställer ett porträtt på en ung man i kostym eller uniform och någon sorts skärmmössa på huvudet. På baksidan står det en text som kan hjälpa till att lokalisera en ägare men den är dessvärre inte på svenska.

– Det ser ut som spanska. Det känns inte som ett kort som det finns kopior av, säger Henrik.

Henrik hälsar att bilden nu ligger i tryggt förvar hos resecentrum i Nybro för att invänta sin ägare.

Det vore skoj om det kom till rätta. Nästan så man vill behålla det själv för att kunna lämna över det, avslutar han.

Känner du igen mannen på bilden eller känner du någon som åkte med buss 131 mellan Kalmar och Nybro på lördagseftermiddagen så går det även bra att kontakta redaktionen@24kalmar.se.