Mannen ska ha misshandlat sin sambo: "Jag ska använda hela världens maffia för att hämta henne"

Arkivfoto: Michael Hoffman, Mostphotos

Sitter häktad sedan han misshandlat, hotat och ofredat två personer.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

En 43-årig man hemmahörande i Nybro kommun har sedan i mitten av februari suttit häktad för bland annat misshandlat sin sambo genom att ta ett hårt grepp om hennes ena överarm så att hon fått blåmärken.

Mannen ska senare även ha utdelat ett slag i ansiktet på sin sambo så att hon fått sårskador och blodvite.

Kvinnan ska sedan ha lämnat bostaden. Då ska den 43-årige mannen skickat en ljudfil till kvinnans bror där han har framför hot och uppmanat brodern att vidarebefordra innehållet till kvinna.

Han har bland annat uttalat att han ska "använda hela världens maffia för att hämta henne." samt "Med lite pengar kan jag fånga henne och dra henne hem längs marken."

Den 43-årige mannen har inte stannat där utan även hotat och ofredat en annan kvinna i Nybro kommun. Han ska vid ett flertal tillfällen dels ringt oönskade telefonsamtal till henne, dels följt efter henne i sin bil.

Han ska även ha uttalat "Är du inte rädd för dina barn? Jag kan kidnappa dina barn och låta ditt hjärta brinna för dem, så får vi se om myndigheter kan hjälpa dig."

Den 43-årige mannen från Nybro står nu åtalad, misstänkt för två fall av olaga hot, två fall av ofredande och två fall av misshandel.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar