LISTA: Här är gasellföretagen i Kalmar län

Tidningen Dagens Industri delar ut Gasellpriserna. - Foto: Pressbild

På tisdagskvällen hyllades de lokala vinnarna.

delningar

Det blev Hatstore som tog hem priset som årets gasellföretag i Kalmar län. 24Kalmar träffade gänget bakom företaget innan priset blev officiellt.

– Jag har sett priset som ett litet mål under många år faktiskt. Just eftersom vi vet att vi växer mycket hela tiden så är det här verkligen ett bevis på det. Så att tilldelas det här priset är ett starkt bevis på att det går bra för Hatstore, sa verksamhetschefen Niklas Nordheim.

Ett av de 18 företagen i länet som kvalificerade sig som gasellföretag är Jonas Andersson Bygg i Borgholm Öland.

– Det är kanon att få denna utmärkelse. Arrangörerna har ringt, mailat och engagerat sig jättemycket för att vi skulle åka upp till galan. Men vi valde att inte göra det, sa vd Jonas Andersson till 24Öland.

I Nybro blev företaget Advitum utsett till gasellföretag och där firade man med champagne.

– Det är jätteroligt och en rätt så stor grej. Det är ett tecken på att vi gör något bra i företaget eftersom det är en liten, liten klick av Sveriges aktiebolag som får utmärkelsen. Så för oss är det en stor grej, sa Advitums vd Markus Persson till 24Nybro.

Här är den kompletta listan över Kalmar läns gasellföretag 2018.

Hatstore Scandinavia, Kalmar Åkesson Bygg, Kalmar Firmify, Kalmar Alphace Coaching & Education, Kalmar Calmarsunds Golv, Kalmar Scandinavian Design Online, Kalmar Elbolaget A&T, Kalmar Hammarstedts kyl & inneklimat, Kalmar Butik Inreda 24, Kalmar Jonas Andersson Bygg, Borgholm Advitum, Nybro Jon Stenberg, Lindås Hultsfreds Bygg & Anläggning M Fritid, Mönsterås TM Utbildning, Oskarshamn Tomas Tak & Bygg, Vena Ljungheden Bygg & Mark, Västervik Fredrik K Snickeri & Bygg, Västervik

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar