Legendaren bekräftar: "Träffade dem ett par gånger"

Sami Hyypiä, till vänster, träffade Kalmar FF. Foto: Bildbyrån.

Kalmar FF förde dialog med den tidigare Liverpoolstjärnan. "Jag ville höra vad de tänkte".

delningar

När Henrik Rydström inte fick sitt tränarkontrakt med Kalmar FF förlängt florerade flera olika namn. Bland annat skrev P4 Kalmar att KFF var i slutförhandlingar med Alexander Axen, C More-profilen och den gamle exallsvenska tränaren. Ett rykte som sedan avfärdades av både Kalmar FF och Axén själv.

Innan Magnus Pehrsson och Jesper Norberg presenterades för KFF var ett annat namn också starkt förknippat med föreningen – Sami Hyypiä. Den forne Liverpoolspelaren och Champions League-vinnaren uppger nu att han var i kontakt med klubben.

– Ryktena stämde. Jag träffade dem ett par gånger och snackade med dem, säger Hyypiä i Uefa Champions League Podcast, något som fotbolldirekt.se rapporterar om.

Den före detta finske landslagsmannen har tidigare varit tränare för tyska Bayer Leverkusen, engelska Brighton och senast schweiziska FC Zürich.

– De valde att gå vidare med en annan kandidat. Jag trodde inte riktigt att detta var rätt för mig, men jag ville ändå föra en dialog med dem.

– Kontakter är viktigt. Jag ville höra vad de tänkte. Vi kom inte så långt att jag kunde fullt ut gå in i projektet, säger Hyypiä.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar