Krögaren har landat på hemmaplan: "Äntligen"

Haval Khalaf, Bistro Bar - Foto: Faton Pasho

Han tar över Bistro Bar och storsatsar direkt.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Den tidigare pizzerian EmiroFabriksgatan 7 i Nybro var länge ute till försäljning innan Nybrobon Hassan Hatem, ägare av Södra Grillen i Kalmar och restaurangen i Trekanten valde att ta över verksamheten.

Pizzerian gick från Emiro till Bistro Bar där de mesta renoverades upp och fick ett nytt koncept.

Efter några månader som ägare av Bistro Bar valde Hassan Hatem att lämna över stafettpinnen till Haval Khalaf som nu har tagit över verksamheten på Fabriksgatan.

– Vi har den första tiden legat lågt i och med att vår koncept inte varit på plats. Vi har renoverat och fräschat upp en del i restaurangen och är spända över att köra igång med vårt, säger han och fortsätter.

– Det kommer bli buffémat och pizzor till förmånliga priser. Tanken är att alla ska ha råd att komma hit, därför kommer vi att köra ett erbjudande på 60 kronor för pizzorna och 79 kronor för buffématen.

Vad fick dig att ta över verksamheten?

– Tanken av att ha en restaurang på hemmaplan. Jag har bott i Nybro sedan 2005 och alltid haft verksamheter på andra orter förutom här. Nu när den här chansen dök upp så tvekade jag inte, säger han och fortsätter.

– Jag vet att tidigare ägare haft svårt att få det att rulla men jag är fast besluten på att det ska bli bra. Med bra mat och förmånliga priser hoppas jag Nybroborna hittar hit. Äntligen är jag på hemmaplan igen så det kommer bli jättebra.

 Redan nu har nye ägaren Khalaf planer för den nya restaurangen.

– Vi har ansökt om alkoholtillstånd. Vi vill ju ha kvällar med livemusik här och köra temakvällar så som tacokväll eller grillbuffé. Sedan ska vi ha fri hemkörning i Nybro, allt för att alla ska få ta del av vår goda mat, avslutar han.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar