KLICKTOPPEN: Nybros hetaste villor just nu

Här är topp 5 mest klickade annonserna.

delningar

1) Bolanders väg 3, Nybro: 500 000 kronor

Foto: Kronofogden

"1 plansvilla med vind och hel källare byggt 1949 med lugnt läge i äldre villaområde i Madesjö, norra delen av Nybro. Boarea 65 kvm, biarea 65 kvm fördelat på 3 rum och kök. Altan ca 25 kvm delvis under plasttak. På fastigheten finns enkelt skjul med plåttak." Läs mer om fastigheten här.

2) Möregatan 4, Nybro: 1 925 000 kronor

Foto: Hammarströms fastighetsförmedling

"Rymlig villa med ett fantastiskt uterum (isolerat) om ca 50 kvm och en stor altan. Villan har nyare tak och fönster, fjärrvärme ger en underhållsfri drift. Endast ett par minuters promenad till centrum och stationen." Läs mer om fastigheten här.

3) Kantavägen 39, Orrefors, Nybro: 295 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"2-plans funkishus med källare och stor tomt. Uthus som har använts som keramikverkstad/garage samt ett timmerförråd. Huset har en klassisk planlösning med rejäla ljusinsläpp, som kännetecknar 40-talets funkishus." Läs mer om fastigheten här.

4) Uvafors 113, Uvahult, Nybro: 375 000 kronor

Foto: Hammarströms fastighetsförmedling

"Mysigt fritidshus som ligger på en lummig tomt med naturen som närmsta granne. Tomten är insynsskyddad och man har gångavstånd till bad och fiske. Rymligt allrum med öppen spis som ligger ihop med köket." Läs mer om fastigheten här.

5) Sturegatan 13, Nybro: 2 750 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"Fantastisk planlösning med takhöjd över det vanliga. Underbart inglasat allrum. Charmigt loft. Fina stensättningar och uteplatser. Garage med extra höjd samt carport och förråd. Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar