Laddar

Klart: Jysk i Nybro flyttar

Nu är det klart. Möbelvaruhuset Jysk i Nybro flyttar ifrån sina lokaler på Transtorpsvägen. "Det här är något vi gör i hela landet, tittar efter mer ändamålsenliga lokaler", förklarar Carsten Lönne.

delningar

Precis som 24Nybro avslöjade den 17 september kommer Jysk att flytta ifrån sina nuvarande lokaler på Transtorpsvägen. Ny adress blir Skruvens väg i Madesjö där de blir grannar med nya lågprisvaruhuset Dollarstore som just nu byggs upp i rasande fart.

– Det här är något vi gör i hela landet, tittar efter mer ändamålsenliga lokaler, förklarar Carsten Lönne, etableringschef vid Jysk, och fortsätter:

– Anledningen till att vi flyttar in vid Dollarstore är att vi får en bra lokal till vår verksamhet och en utegård till våra utemöbler. Det finns också bättre parkeringsmöjligheter.

Flytten beräknas ske under april månad 2016 och kunderna väntas inte märka av flytten mycket mer än att man får besöka butiken på en ny adress. Möjligen kan butiken hållas stängd under ett par dagar, menar Lönne.

– Vi är otroligt glada över det här. Nu hoppas vi att vi kan öka vår omsättning ännu mer i Nybro så att vi kan växa och anställa fler, säger han.