KLART: Ingen fortsättning i KFF-tröjan för trotjänaren

Foto: Krister Andersson. - Foto: Bildbyrån

Har gjort över 213 matcher i Kalmar FF-tröjan.

delningar

Tobias Eriksson anlände till Kalmar FF 2009. Sedan dess har han hunnit med att göra över 200 matcher i Allsvenskan för laget.

Under de senaste åren har Eriksson dragits med många skador och innan söndagens drabbning mot AIK kommer Eriksson att tackas av.

– Jag har fått vara med om väldigt mycket tillsammans med Kalmar FF och känner en stor tacksamhet till laget, föreningen och alla människor i hela staden som gjort att jag och min familj känt oss välkomna och gjort detta till vårt hem. Man kommer ta med sig en hel del från tiden här i Kalmar, säger Eriksson till Kalmar FF:s hemsida och fortsätter:

– Man har varit med om allt ifrån Champions League-kval, seriefinal i Allsvenskan och matcher som gällt den allsvenska existensen. Första matchen på Guldfågeln Arena var också väldigt speciell där det i stort sett var fullsatt arena. Det kändes som en ny sejour i KFF:s historia som startade där och nu väntar sista matchen på söndag. Det känns som att det kommer bli en hel del känslor när man går ut till den matchen. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar