Laddar

Jysk firar ett år på Skruven

Ett år har gått sedan Jysk flyttade ut till Skruvens väg. Det firas med tårta, erbjudanden och presentkort hela helgen.

delningar

För exakt ett år sedan flyttade Jysk i Nybro från centrum till handelsområdet på Skruvens väg 6. Sedan dess har det bara gått framåt för den stora detaljhandelskedjan.

– Det första året har gått jättebra. Vi har bara fått positiva kommentarer från våra kunder, säger säljchefen Annelie Karlsson. 

Flytten från sin gamla lokal på Transtorpsvägen har inneburit fler kunder till möbeljätten.

– Det kommer mycket mer kunder från Emmaboda till exempel och kundstocken har ökat sedan vi flyttade hit. Så det har bara varit positivt med flytt hit till området, säger Annelie Karlsson.

Förutom att kundstocken har ökat, trivs även medarbetarna bättre i den nya lokalen.

– I dag är det roligare att komma till jobbet. Tiden har gått jättefort och det har utvecklats något enormt, avslutar Karlsson.

Ettårs-firande kommer hålla på från och med torsdag till söndag, där det bjuds på tårta, massvis med erbjudande och presentkort. En av de första kunderna på plats under torsdagsmorgonen var Marita Jonsson från Orrefors. 

– Flytten från stan till området här har varit positiv ur min synvinkel som kund. Det är mer trafik runt butiken nu och på så vis blir det bättre för oss kunder eftersom butiken är mer tillgänglig.

På vilket sätt är den mer tillgänglig? 

– Det är lättare att hitta hit, både för gamla och nya kunder eftersom det är lagt på ett så pass bra ställe, avslutar hon.