Laddar

Holfelt: ”Står inför ett vägskäl”

Intensiv hockeyhelg väntar förlusttyngt Vikings.

delningar

Senaste matchen mot HC DalenLiljas Arena slutade inte som laget hade tänkt sig. Det blev förlust– och Nybro Vikings står fortsatt poänglöst när en intensiv och avgörande hockeyhelg väntar. På fredag spelar Vikings mot Gävlelaget Valbo och på söndagen väntar Hudiksvall borta.

– Den här helgen handlar om att hitta en desperation, en attityd och inte minst att visa att man vill. Det handlar inte om att åka iväg en helg och tro att man hittar spelet. Vi står vid ett vägskäl och måsta hitta och ta fram det. Jag är fortfarande irriterad efter matchen mot HC Dalen. Det är inget skönspel som gäller utan det är attityd, säger Andreas Holfelt, huvudtränare.

Det är två viktiga bortamatcher som väntar- och poäng är ett måste, annars riskerar laget att hängas av.

– Laget måste visa att de vill. Vi måste börja där och få upp en energinivå som är okej, säger Andreas Holfelt.

Vad är det för lag ni kommer att möta? – Hade det gått som vi hoppats hade jag haft mer fokus på att vi spela si eller så nu när vi möter nya motståndare. Men det känns meningslöst att presentera. Det handlar mer om vi ska pyssla med detta eller inte. Valbo är ett lag som håller ihop det bra och Hudiksvall är ett bra spelande lag. Men det handlar oerhört mycket om vad vi själva åker dit och bidrar med. Nu är det enkelhet som gäller, avslutar Holfelt.

Relaterade artiklar