Laddar

Holfelt irriterad efter ny förlust: ”Ett smärre utbrott”

Sjätte förlusten i allettan och efteråt var Vikings tränare Andreas Holfelt irriterad.

delningar

Nybro Vikings åkte på sin sjätte förlust i allettan – lagets tredje mot Kristianstad. Den här säsongen. Efteråt var Andreas Holfelt både besviken och irriterad på sitt lag.

– Jag är trött på det här… vi är där, men ändå inte. Hela allettan har varit så här. Vi har inte varit sämre än dem vi har mött. Totalt sett har vi skapat fler chanser än de andra lagen som vi har mött, säger Holfelt och fortsätter:

– Nu står vi här med åtta poäng, och någonstans måste vi börja fatta. Jag har haft ett smärre utbrott och där är vi nu. Jag är besviken. Det är inte den lättaste matchen och historiken är som den är, men samtidigt är det inte så mycket som skiljer om vi blir lite effektiva.

Saknar ni en riktig målskytt? – Nej, det tycker jag inte. Inte på pappret. Vi har gubbar som ska kunna göra mål. Men just nu gör vi inte det. På pappret har vi målskyttar.

För Nybro Vikings väntar nu Kallinge/Ronneby hemma i Liljas Arena.

 

Allettan södra Kristianstads IK–Nybro Vikings IF 4–1 (0–0, 3–0, 1–1) Målen: 29.05 1–0 Tobias Törnkvist, 32.36 2–0 Mikael Johansson, (Johan Skinnars, Fredrik Hansson), 37.25 3–0 Fredrik Hansson, (Måns Hansson, Johan Skinnars), 51.51 3–1 Viktor Bolin, (Samuli Kivimäki, Erik Lindström),  3–1 Viktor Bolin, (Samuli Kivimäki, Erik Lindström), 57.41 4–1 Viktor Holmqvist. Skottstatistik: 29–25 (9–7, 11–8, 9–10). Utvisningar: KIK: 0. NIF: 2×2. Domare: André Hiljanen. Publik: 982, Kristianstads Ishall.

Relaterade artiklar