Laddar

Han lämnar Flerohopps GoIF: ”Misslyckades med uppdraget”

Efter två år som huvudtränare går Peter Makin och Flerohopps GoIF skildra vägar.

delningar

Han har basat över Flerohopps GoIF i över två år – men nu är den eran slut när den meriterade tränaren Peter Makin och föreningen väljer att gå skildra vägar.

– Jag har varit i Flerohopp i två år och haft två fantastiska år där resultaten tyvärr uteblev, säger Peter Makin och fortsätter.

– Man kan kort och gott säga att jag hade andra förväntningar än vad som faktiskt blev av. Jag misslyckades med uppdraget att ta upp laget till division 5 och det finns många aspekter i det. Det är svårt att sätta krav på spelare i division 6.

Engelsmannen med ett förflutet i division 1-laget Östersunds FK, Smedby BoIS, Kalmar FF:s ungdomslag och Kalmar AIK hoppas nu på ett uppdrag i högre divisioner.

– Det hade varit kul att ta över ett lag i Kalmar igen tillsammans med min kompanjon Stefan Regebro. Jag vill definitivt gå till en klubb som vill vinna och gör en satsning. Det spelar ingen roll vilken klubb det handlar om men gärna högre upp i seriesystemet, säger Peter.

Kan du tänkta dig att ta över ett annat division 6-lag? – Jag vet inte om jag vill gå till sexan igen. Det är svårare att träna division 5 och 6-lag än till exempel division 1. Dock stänger jag inga dörrar då jag fortfarande är sugen på ett tränaruppdrag och brinner för min sak men hade som sagt varit kul med en klubb högre upp i seriesystemet, avslutar Makin.

Peter Makin var huvudtränare i Kalmar AIK innan han lämnade för Flerohopps GoIF. Där lyckades han med bedriften att föra föreningen upp i division 3 med sin tränarkollega Stefan Regebro.

 

 

Relaterade artiklar