Laddar

Han är Vikings första nyförvärv

I helgen blev det klart. 19-årige forwarden Fabian Axelsson återvänder till Nybro Vikings.

delningar

24Nybro skrev om det i förra veckan. Att 19-årige Fabian Axelsson mycket väl kunde bli Nybro Vikings första nyförvärv. Och så blev det. I helgen blev allt klart – Axelsson lämnar IKO Oskarshamns J20-lag och återvänder till Vikings.

– Han är påskriven och klar. Det är en egen kille som har en stor utvecklingspotential och som spelar moget för sin ålder. Han har ett seniortänk och det är därför han har fått chansen att spela med Oskarshamn i allsvenskan. Det är en tvåvägsspelare som har en bra fysik. Han kommer att vara nyttig för oss, säger Vikings tränare Andreas Holfelt.

Vikingstränaren är nöjd med sitt nyförvärv och säger även att det kommar att ske under saker med Vikingstruppen under den kommande tiden.

I och med Fabian Axelssons entré i Nybro Vikings har klubben nu tio spelare klara inför kommande säsong.

Nybro Vikings trupp just nu

Målvakter:

Backar:

Andreas Anarp

Victor Bohman

Viktor Bolin

Viktor Jonsson

Erik Lindström

Pelle Karlsson

 

Forwards/Centrar:

Martin Olsson

Marcus Mellström

Fabian Axelsson (ny)

Rasmus Djerf

Tränare: 

Andreas Holfelt.

 

Assisterande tränareKlara spelare ut: Robin Wengdahl, forward – Ny klubb ej klar Pontus Engström, forward – Ny klubb ej klar Andrew Kurlandski, forward – Ny klubb ej klar Sebastian Andersson, målvakt – Ny klubb ej klar Robin Larsson, forward – Ny klubb ej klar David Algulin, forward – Klar för Kalmar HC Tobias Gyllenhammar, back – Slutar Troy Davenport, målvakt – Ny klubb ej klar

Relaterade artiklar