Framgångsrikt år för RIA – expanderar ytterligare

Efter ett starkt 2018 fortsätter RIA Nybro i samma anda även under 2019.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

2018 blev ett starkt år för Ria Nybro med Björn "Böna" Wennerström vid rodret. Han kom in vid årsskiftet 2017/2018 och har i ett år arbetat mycket med verksamheten i Nybro.

Flera förändringar har skett och positiva vindar blåser genom hela verksamheten. RIA Nybro har bland annat fått nytt kontor, omklädningsrum, matsal, kök, toaletter och även brandsäkerheten har fått sig en uppfräschning.

– Det har varit ett otroligt bra år med mycket aktivitet. Vi har fräschat upp en hel del här inne och så fortsätter det, säger Björn.

I lokalerna på Banérgatan i Nybro fortsätter RIA Nybro expandera och bygga om. Ett helt nytt projekt har startats där verksamheten ska få en samlings- och arbetslokal.

– Vi håller på i detta nu med att bygga om och expandera verksamheten. Tanken är att det ska fungera lite som mötesplats för alla som behöver det, säger Björn och fortsätter.

– Vi hade det tidigare en liknande verksamhet på Långgatan i Nybro men när vi lämnade lokalerna där hann vi aldrig verkställa något liknande här. Istället får vi det nu.

Är det något som du som verksamhetschef har bidragit till?

– Det är mycket idéer i huset och vi lyssnar på varandra. Jag gillar att skapa möjligheter för goda idéer och vi är många som genomför. Det är helt fantastiskt, säger han.

Det verkar vara bra teamwork med andra ord?

– Ja jag kan nog inte klä det med ord men det finns hjärta i byggnaden kan man säga. Både för platsen och för varandra vilket är väldigt unikt. Det är vår gemensamma förtjänst som har bidragit till denna positiva utveckling, avslutar han.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar