EXTRA: Dansbandsgiganterna kommer till Nybro

Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg. Fotograf: Charlotte T Strömwall.

Gästar Madesjö kyrka i höst.

delningar

Han var med och startade dansbandet Lasse Stefanz i slutet av 1960-talet och hon har blivit hela Sveriges countrydrottning. Nu kommer duon Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg till Nybro och Madesjö kyrka i höst.

Den 21 september kommer dansbandsgiganterna Lasse Sigfridsson och Christina Lindberg att ge en konsert i Madesjö kyrka i Nybro.

– Det kommer att bjudas på musik som de givit ut på senare tid blandat med de kända låtarna från deras respektive karriärer. En minnesvärd och fantastiskt kväll utlovas, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Lasse Sigfridsson startade som bekant upp dansbandet Lasse Stefanz. År 2012 förverkligade han sin dröm om en solokarriär när han släppte sitt första album Min egna väg som blev en succé och belönades med en guldskiva.

Christina Lindberg har sedan 1980-talet levt med musik och stått på en scen. Med rötterna i countryn har hon blivit hela Sveriges countrydrottning.  Artistkarriären började redan vid barnsben och hon slog som bekant igenom stort och brett när hon som 19 åring sjöng in De sista ljuva åren med Lasse Stefanz.  

Christina har släppt flertal album och singlar samt haft melodier på Svensktoppen. 

Duon turnerar flitigt som soloartister men nu kommer de tillsammans till Nybro och Madesjö kyrka.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar