Laddar

EXTRA: Bilvårdsbutik invigdes i Nybro

Företaget invigde sina nya lokaler på Grönvägen 74 under lördagen.

delningar

Han har i två års tid jobbat med bilvård i alla dess slag. För mer än ett år sedan öppnade Nybrobon Anders Andersson sin egna verksamhet, Steam to clean i Nybro.

– Jag kikade runt på olika alternativ och hade sedan innan tänkt på det här med miljön. Efter en hel del letande på google kom jag fram till ångtvätt för bilar, sa Anders till 24Nybro.se. 

Han har skött sin verksamhet ute hos sina kunder och inte haft någon fast punkt – fram tills i lördags, då verksamheten flyttade in i lokalerna på Grönvägen 74 i Nybro.

– Det är väldigt kul att efter två år av laboration och test äntligen få öppna en fysisk butik, säger Anders och fortsätter.

– Det är kul att det nu finns en fysisk butik för alla bilvårdsälskare

Vad fick dig att gå från en mobil verksamhet till en mer fast? – Det här beslutet kändes moget. Jag ser att efterfrågan har ökat med tiden. Dessutom är det många som bryr sig om sina bilar allt mer, säger han och fortsätter.

– Miljöfrågan har utvecklats till en stark punkt hos många bilälskare och det ställs högre krav på produkterna idag. Att kunna erbjuda produkter fysiskt, som fungerar, blir lite mer exklusivt och personligt än till exempel på internet.

Ägaren Anders hoppas att öppnandet av den fysiska butiken på Grönvägen 74 kommer vara startskottet till en ljus bilvårds-framtid i Nybro.

– Framtiden ser ljus ut och man märker att det här med ångtvätt är på uppgång även i Sverige, säger han och avslutar.

– Jag hoppas att vi inom en fem års period har utvecklat det här till ett helt center här i Nybro.