Elm auktionerar till förmån för Kalmar FF U: "Viktigt att belysa"

David Elm. - Foto: Arkiv

David Elm som är en ikon i Kalmar FF har bestämt sig för att auktionera ut minnen från hans karriär.

delningar

Kalmar FF-ikonen David Elm kommer att auktionera ut tröjor, skor och en fotboll från Euro League-finalen 2010. Pengarna kommer att gå till Kalmar FF:s funktionshindrade fotbollslag. I auktionen kan man hitta en äkta Van Persie-tröja från mötet mellan Arsenal och Fulham, David Elms matchtröja som har använts i Europa-League-kvalet, Johan Elmanders matchtröja från ett möte mellan Bolton och Fulham, en matchboll som använder i Euro League-finalen 2010 signerad av hela Fulhams trupp, en signerad Elm-tröja som använts i Fulham i Premier League samt David Elms fotbollsskor.

– Jag tyckte att det behövdes få in lite pengar till det funktionshindrade laget så det var därför idén kom. Och så hade jag lite saker som jag kunde avvara, säger David Elm som hoppas att det kommer in några tusen.

– Det är så jäkla svårt att säga vad man hoppas på, men några tusen i alla fall. Vi lade ju upp dem för 8500 kronor så det hoppas man ju att man kan få in, men sen vet man ju inte alls liksom.

Vad pengarna kommer att gå till är svårt att säga på förhand, men det är en viktig insamling menar Elm.

– De kommer nog gå till någon slags rolig aktivitet eller några nya matchtröjor eller så. Vi får ju se hur mycket det blir. Delvis så är det för den goda saken, det är ett fantastiskt gäng som jag har förmånen att få vara med och hjälpa till lite i. Och sen så är det liksom så att Kalmar FF inte har möjlighet att prioritera det laget och så är det ju i fotbollsvärlden, så jag tänker ändå att det är viktigt att belysa att det här laget finns.

Vilken är den bästa prylen du aktionerar ut?

– Det är svårt att säga, men fotbollen är lite exklusiv, det måste jag nog ändå säga. Den är ju från Euro League-finalen så den är nog inte så lätt att få tag i.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar