Eftertraktad forward och NHL-draftad back klara för Vikings

. - Foto: Faton Pasho

Nybro Vikings har gjort klart med två nyförvärv inför nästkommande säsong.

delningar

Han har varit uppe på tapeten innan. Då föll valet på Kristianstad men ett år senare är centern Daniel Håkansson, senast från just Kristianstads IK och Mjölby HC klar för Nybro Vikings.

Håkansson spelade 22 matcher under säsongen för Kristianstads IK och stod för 11 poäng. I Mjölby hann han med 6 poäng på 10 matcher.

– Det ska bli väldigt kul att komma till Nybro och jag har bara hört bra saker om föreningen. Jag ser fram emot att starta säsongen, vi ses i Liljas Arena, säger Daniel Håkansson till klubbens hemsida.

Även den reslige NHL-draftade backen Anton Andersson, senast från Luleå HF J20 är klar för ett år för Vikings. Han blir den sjunde backen in i truppen.

Anton Anderson spelade 42 matcher under den gångna säsongen och stod för 31 poäng.

– Det känns väldigt bra att komma till Nybro, jag har hört mycket gott om föreningen. Jag tycker vi har en spännande trupp och det ska bli kul att köra igång i augusti. Jag tror vi har något ruggigt bra på gång!, säger Anton.

Nyförvärven har signat på ett år.

Samtidigt meddelar Nybro Vikings att Martin Olsson och Dennis Santesson inte kommer att spela i föreningen nästkommande säsong.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar