Efter succéerna – NybroTeatern sätter upp ny revy

NybroTeatern bjuder på ny Nybroshow i början på april.

delningar

Efter succérevyerna "Meningen med Nybro" och "Plötsligt i Nybro" laddar nu Nybroteatern upp för den tredje revyn på Folkets hus i Nybro.

I början av mars är det dags för "Nybromodellen" att inta biografen, som precis som sina föregångare, är en lagom blandning av musik, sketcher, dans och videoinslag.

Ny regissör för i år är Therés Nordström och i vanlig ordning har Robin Sörbom stått för manuset.

På scen står Therés tillsammans med NybroTeatern-veteranerna Thea Lundgren och Patrik Gräns, Malin Byström som varit med i alla tre revyerna samt Caroline Ekström och Ludvig Nyberg som båda var med i förra årets revy.

– I år blir det ännu mer lokalanknytning än tidigare och alla sketcher driver med eller hyllar lokala politiker, personligheter, företeelser och platser. Publikfavoriter som Doktor Fibbel och Haralds Historia återkommer även i år, skriver Nybroteatern i ett pressmeddelande.

Biljettsläppet sker den första februari online och via ombud, turistbyrån i stationshuset.

– Nytt för i år är att vi bara spelar två föreställningar istället för tre som tidigare år, vi har också begränsat antalet biljetter en aning och därmed blir föreställningarna lite mer exklusiva i år. Föreställningen produceras i samarbete med ABF Nybro, avslutar Nybroteatern.

Revyerna kommer att hållas den 5 och 6 april.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar