Laddar

Efter succéerna – NybroTeatern sätter upp ny revy

NybroTeatern bjuder på ny Nybroshow i början på april.

delningar

Efter succérevyerna "Meningen med Nybro" och "Plötsligt i Nybro" laddar nu Nybroteatern upp för den tredje revyn på Folkets hus i Nybro.

I början av mars är det dags för "Nybromodellen" att inta biografen, som precis som sina föregångare, är en lagom blandning av musik, sketcher, dans och videoinslag.

Ny regissör för i år är Therés Nordström och i vanlig ordning har Robin Sörbom stått för manuset.

På scen står Therés tillsammans med NybroTeatern-veteranerna Thea Lundgren och Patrik Gräns, Malin Byström som varit med i alla tre revyerna samt Caroline Ekström och Ludvig Nyberg som båda var med i förra årets revy.

– I år blir det ännu mer lokalanknytning än tidigare och alla sketcher driver med eller hyllar lokala politiker, personligheter, företeelser och platser. Publikfavoriter som Doktor Fibbel och Haralds Historia återkommer även i år, skriver Nybroteatern i ett pressmeddelande.

Biljettsläppet sker den första februari online och via ombud, turistbyrån i stationshuset.

– Nytt för i år är att vi bara spelar två föreställningar istället för tre som tidigare år, vi har också begränsat antalet biljetter en aning och därmed blir föreställningarna lite mer exklusiva i år. Föreställningen produceras i samarbete med ABF Nybro, avslutar Nybroteatern.

Revyerna kommer att hållas den 5 och 6 april.

Relaterade artiklar