Efter 24Nybros avslöjande – Kährs inleder samarbete med ett belgiskt företag

Kährs ska börja sälja textila golvplattor.

delningar

24Nybro kunde i slutet på december avslöja att Kährs trägolv får konkurrens då företaget plockar fram nya produkterbjudanden som innehåller ett brett sortiment så som textil och gummi.

Under torsdagen gick Kährs Group ut med ett pressmeddelande och tillkännagav att företaget inlett ett samarbete med det belgiska företaget modulyss för försäljning och distribution av textila golvplattor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Samarbetet med modulyss passar perfekt till vår reviderade strategi, eftersom vi har ett tydligt mål att bli en komplett leverantör av hårda och mjuka golvalternativ i kommersiella projekt, säger Christer Persson, vd och koncernchef för Kährs Group i ett pressmeddelande och fortsätter.  

–Vi ser fram emot att introducera modulyss textilgolv till våra kunder på de nordiska marknaderna. Modulyss och Kährs har samma syn på vad som krävs av en premiumprodukt ifråga om design, kvalitet och hållbarhet. Egenskaper som vi noggrant har utvärderat som förutsättningar för detta samarbete och som vi tror kommer att uppskattas av våra kunder.

– Vi ser fram emot samarbetet med Kährs Group, ett företag som vi tror kan förmedla våra produktkvaliteter och värden på bästa möjliga sätt. Vi ser stor potential att utveckla varumärket modulyss på den nordiska marknaden genom detta samarbete”, säger André Kerckhof, försäljningschef CEE & Scandinavia för modulyss.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar