Laddar

Drömmen slog in: Lotta öppnar butik med barnkläder i Nybro

Sedan 2007 har Lotta Jonsson sålt barnkläder genom sin webbshop och de senaste sex åren har hon kunnat försörja sig på det. Nu öppnar hon också upp en butik i centrala Nybro.

delningar

– Det har varit en dröm sen jag var liten. Det är så roligt, säger hon till 24Nybro.

Butiken kommer att få namnet Lottas barnkläder och tar plats på Stationsgatan i Bella Dermas tidigare lokaler. Barnkläder från storlek 50 upp till 140 kommer kunna handlas i den nyöppnade butiken.

– Jag har åkt runt på marknader i många år och jag har alltid fått frågan om jag inte skulle starta en fysisk butik. Nu fick jag den här möjligheten och jag är väldigt nöjd, säger ”Lotta”.

Under en veckas tid har man arbetat konstant för att få butiken färdig och på måndag beräknar man öppna upp för kunderna.

– Allt kommer inte vara helt färdigt då men det allra mesta kommer vara klart. Så vi siktar mot måndag, säger ”Lotta” som själv ska arbeta i butiken och som kommer få hjälp av sina döttrar när det krävs.

Den verksamhet hon haft på internet kommer att finnas kvar. Men nu flyttar hon den från sitt hus in i butiken. Något som kommer underlätta mycket, menar hon.

– Nu har man haft det hemma i många år och då blir det att man jobbar lite dygnet runt. Nu kan man inte springa upp på övervåningen hemma och ”bara göra det där”. Det blir skönt, säger Lotta Jonsson.

Butiken kommer att ha samma öppettider som övriga butiker i Nybro.