De flyttar in i SEB:s lokaler i Nybro

I slutet av februari ska allting vara klart.

delningar

De tog över Guldsaxen i Nybro i mitten på 2016 – nu är det dags för Intermezzo att återigen flytta, denna gång till en större lokal.

SEB bankens lokaler på Storgatan 5 A har ekat tomt ett bra tag men inte länge till. Just nu pågår renoveringen för fullt för att göra den till en frisörsalong där Intermezzo förväntas flytta in.

– I juni 2016 fick vi möjligheten att förvärva Guldsaxen i Nybro och sedan dess har vi ökat i antal kunder och kollegor och växt ur lokalen, säger Rikard Elfström, vd och delägare på Intermezzo.

Totalt blir det 270 kvadratmeter frisörsalong på Storgatan 5A där det blir ett avskilt schamponeringsrum, eget barnklipprum och större butik.

– Vi ser fram emot att kunna ge både kollegor och kunder gott med välpanerad utrymme. Vi kommer bland annat att ha ett helt avskilt schamponeringsrum, eget barnklipprum och större butik samt fler andra rum för att kunna sköka någon att samarbeta med gällande skönhetsbehandlingar, säger han.

När förväntas det vara klar?

–Om allt går som planerat så har vi flyttat in i slutet av februari men mer info kommer när vi vet exakt, avslutar Rikard.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar