Laddar

Bortdömt mål fällde Lindsdal i Skåne

Filip Quist satte bollen i nät – men den assisterande domaren vinkade för offside. "Det är svårt att se från min position", säger LIF-tränaren.

delningar

I veckan avslöjade 24Kalmar att Lindsdals IF har stängt av de två spelarna Mergim Pllana och Mattias Dolk på obestämd tid. Till matchen mot Lunds BK tvingades även Fredrick Roskvist och Lukas Quist att lämna sent återbud på grund av sjukdom.

– De är fortfarande avstängda så ingenting nytt under solen där, säger LIF:s tränare Johan Israelsson om ärendet.

Trots manfallet gjorde Lindsdal en gedigen insats i bortamatchen mot Lunds BK. I första halvlek hade laget bud på både 1–0 och 2–0, men Emil Johanssons friläge räddades och när bollen väl låg i nät blåste domaren för offside.

– Det är svårt att se från min position om det är korrekt. Emil (Johansson) skjuter ett bra skott som målvakten räddar och Filip (Quist) är framme och petar in returen. Det är klart att vi hade mått bra av ett mål där, säger Israelsson.

I stället gjorde hemmalaget Lund matchens enda mål i 72:a minuten.

– Det var ett bra skott, rakt upp i krysset. Det är lite symptomatiskt just nu att motståndarnas skott sitter där och våra går rakt på målvakten, säger Israelsson, som poängterar att han är nöjd med sitt lags arbetsinsats.

– Fortsätter vi på denna banan kommer segrarna att komma framöver.

 

Relaterade artiklar